Източник lamqta.comОвен  Представителите на Вашия знак много по-добре от другите умеят

...
Източник lamqta.comОвен  Представителите на Вашия знак много по-добре от другите умеят
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Една от зодиите ще бъде съкрушена! Ще разбере истината за

Източник lamqta.com

Овен 
Представителите на Вашия знак доста по-добре от другите умеят да водят разногласия. Вашата ръководеща планета е Мрас, а това значи, че Вие доста добре умеете да отстоявате своето. Никога не бихте го признали на глас, само че вътре в душата си доста добре знете, че разногласията Ви харесват, защото Ви обогатяват с адреналин. Ако внезапно де наложи да защитавате своите позиции или позициите на близки свои хора, това няма да Ви съставлява никакъв труд. Само че предупредете незамесените в разногласието хора, да стоят за всеки случай по-далече.

Телец

Телците са подтикнати към безконтролно държание от жаждата за промени. Днес тези представители на занака не желаят да чакат: щом се захванат за някаква работа, са им нужни незабавни резултати. Добавете към това някаква несъобразителност, и ще разберете, за какво денят не е доста подобаващ за нови инициативи. За сметка на това пък, извънредно мощно е въздействието на новите трендове в областта на сантименталните връзки. Очакват ви запаметяващи се срещи, приятни самопризнания и невероятни сърпрайзи. Дайте воля на възприятията си! Днес може да бъдете изцяло откровени с хората, които са Ви скъпи. Ще бъдете вярно разбрани.
 

Близнаци

Не бъдете безапелационни в връзките с Вашия обичан човек! Гъвкавият метод ще Ви помогне по – добре да проумеете създалата се обстановка, както и да намерите най-хубавия излаз. Всъщност, може и да не се постанова да търситре излаз, тъй като всичко може и да Ви устройва. Главното е да преценявате всичко бързо и на време.
 

Рак

От време на време всеки от нас получава опция да се окаже в светлината на прожекторите, изключително що се отнася до връзките. Става въпрос да започнете, прекратите или да ги изведете на кардинално ново, съществено равнище. Сега е настъпил Ваш ред, а Вие несъмнено ще извлечете оптималната изгода от този късмет. Добрите вести се заключават в това. Че няколко благоразумни небесни светила остават нащрек, и ще са повече от щастливи, в случай че съумеят да Ви окажат поддръжка. За всичко, което би трябвало да извършите, се вслушвайте в личната си вътрешен глас.
 

Лъв

Днешният ден е подобаващ за самовглъбяване в своя вътрешен свят и за търсене на отговори вътре в себе си. Ще бъдете настроени хармонично и подготвени да помогнете на околните хора. В връзките с деловите сътрудници може да се стигне до преобразувания, нужни за по- нататъшното съдействие. Ако употребявате някакви лекарства, през целия ден избягвайте използването на спиртни питиета. Бъдете деликатни и не се самозалъгвайте.
 

Дева

Девите би трябвало да бъдат подготвени за разочарования от персонален темперамент. За страдание този ден ще донесе на представителите на знака не напълно приятни новости. Освен това по никакъв метод няма да можете да се оправите и със личните си стремежи - наподобява, че те опонират на тези витални правила, които постоянно сте се стремили да следвате. В резултат на това целият ден ще се трансформира в поредно превъзмогване на несъгласие: изначало - вътрешни, а по-късно - отнасящи се до връзките с обкръжаващия свят. Ще Ви стане доста по-лесно, в случай че престанете да желаете невъзможното от себе си и близките.
 

Везни

Днес ще е доста добре да пийнете в компанията на своя обичан човек някаква екзотична напитка. Или въпреки най-малко някакъв алкохол. Но не се увличайте и не слизайте до баналната водка! Нещо с хубаво мезе и приятна сказка... И в подобаваща конюнктура, несъмнено...
 

Скорпион

Направили сте всичко, което е било по силите Ви. И дори доста добре знаете, че не бихте могли да извършите нищо повече за решение на този спор. А и Вашата половинка прелестно схваща това. Нужна ви е трета страна, която да се намеси в ставащите стбития и нещо да промени. Възможно е и смяната да не е в вярната посока... Това ще стане през днешния ден и по тази причина бъдете подготвени за всичко.
 

Стрелец

Днешният ден е скучноват: ще Ви донесе доста работа и грижи, само че по никакъв метод няма да Ви даде опция за изява. Ще се наложи да полагате старания за това, което не е доста перспективно, и дори не е забавно. Ще се сърдите и ще се карате с тези, които се появят пред очите Ви. Ако изкажете своето неодобрение пред хора, имащи отношение към позицията Ви в обществото, рискувате да си донесете неприятности, а и да си спечелите врагове. И за околните Ви ще е мъчно да се схванат с Вас, само че въпреки всичко ще се появи човек, който ще откри път към Вашето сърце. Не упорствайте в своите заблуди, а проявете най-малко малко мекота и примирителност, както по този метод ще облекчите и себе си.
 

Козирог

Замислете се за това, до какъв брой вярно избирате пътя за постигане на професионалните си цели. Амбициите Ви не са задоволени. Още повече хора, които до наскоро са се разгласявали за Ваши съдружници и сътрудници, ненадейно ще стартират да търсят съдействие с тези, които причислвате към своите недоброжелатели. Дайте си сметка, че в случай че доста не Ви върви, може да се окажете уединен войник в полето... В персоналната сфера се обрисува доста удобна обстановка. Ще усещате поддръжката на околните и ще се радвате на взаимното схващане с обичания човек. Сериозни промени са малко евентуални, само че тяхното неявяване надали ще Ви огорчи. 
 

Водолей

Днес ще можете да отделите време за своите персонални стремежи и желания. Може да избухнат усеща към нови познати, както и да се стартират сантиментални връзки. Днес ще бъдете чувствителни и прочувствени. В работата може да се ръководите от по- възрастните и опитни сътрудници. Вечерта е подобаваща за срещи с другари и за забавни диалози.
 

Риби

Денят е неподходящ за изясняване на връзки и правене на кавги с възпитателна цел. През днешния ден е по-добре да претърпите, стискайки зъби, или обливайки възглавницата със сълзи. Всички опити да измененията нещо, единствено ще задълбочат създалата се обстановка.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР